Despre Noi

Povestea noastra

Înființată în anul 1975, Grădinița cu Program Prelungit nr. 50 Oradea funcționa cu un efectiv de 5 grupe de preșcolari. În anul 2007 devine Personalitate Juridică și îi este arondată structura Grădinița cu Program Prelungit nr. 55 Oradea (Strada Hațegului nr. 32), în care funcționau 4 grupe. În anul 2021, în urma reorganizării Rețelei Școlare din Municipiul Oradea, prin Ordinul de Ministru nr. 4614 din 10.08.2021, sunt arondate înca două structuri: Grădinița cu Program Prelungit nr. 27 (Strada Păunului nr. 1) cu 6 grupe și Grădinița cu Program Prelungit nr. 44 (Strada Aviatorilor nr. 2) cu 8 grupe. Astfel că, în prezent funcționează în unitatea noastră 25 de grupe de preșcolari.

Grădinița noastră promovează dezvoltarea armonioasă a copiilor prin încurajarea socializării, creativității, înțelegerea și acceptarea emoțiilor. Educatoarele sunt cele care pun bazele formării viitoarei personalități a copilului, prin învățare, joc și descoperire.

Avem o echipă unită, care are ca scop satisfacerea cerințelor educaționale, sociale și emoționale ale preșcolarilor, oferind un program educațional atractiv prin care să fie stimulate curiozitatea, dorința de învățare, încrederea în forțele proprii și pregătirea pentru școală.

Fiecare structură dispune de bloc alimentar propriu, hrana fiind pregătită zilnic în condițiile corespunzătoare de igienă. Meniul săptămânal pentru copii este atent întocmit, astfel încât alimentația copiilor să fie echilibrată nutrițional, diversificată și adaptată nevoilor vârstei, o hrănire corespunzătoare calitativ și cantitativ, asigurând dezvoltarea normală a preșcolarilor. Triajul epidemiologic este realizat de către asistentele și medicii unității.