Grădinița cu Program Prelungit nr. 50

ISTORIA NOASTRA

Grădinița cu Program Prelungit nr. 50 mai este denumită și Grădinița „PRICHINDEL” în cinstea copiilor care ne trec pragul, cei care ne încântă și ne surprind zi de zi.

Unitatea noastră și-a deschis porțile în anul 1975, funcționând cu un efectiv de 5 grupe. În prezent, grădinița funcționează cu un efectiv de 4 grupe.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 50 „Prichindel” din Oradea este o instituție de învățământ preunivesitar, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

Suntem un colectiv tânăr și unit, cu cadre didactice titulare, pregătite să ofere o educație de calitate tuturor preșcolarilor înscriși în unitate. Activitatea se desfășoară într-un spațiu special amenajat pentru programul zilnic. Cele 4 săli de grupă oferă un mediu de învățare sigur și stimulativ pentru copii.

 

Comunicarea cu părinții este deosebit de importantă, fiind adevărați parteneri în educarea copiilor și se realizează prin :

-telefon și email

-rețele de socializare

-panou și portofoliul copilului (care conține lucrările realizate în cadrul activităților derulate)

-ședințe cu părinții și consiliere individuală

Spațiul gradiniței este compus din 4 săli de grupă luminoase si dotate cu mobiler precum și echipamente informatice , 1 cabinet medical, 2  grupuri sanitare, 2 magazii pentru alimente, 3 birouri, 1 oficiu , 1 vestiar, 1 sală de mese spațioasă și bloc alimentar dotat cu plită electrică, hotă și veselă de inox, unde se prepară zilnic hrana pentru copii. Meniul este stabilit împreună cu medicul unității, conform normativelor nutriţionale și în condiţii de igienă corespunzătoare.

Activățile în aer liber se desfășoară în curtea special amenajată, dotată cu aparate de joacă (leagăne și tobogane), zonă de grădinărit. Triajul epidemiologic este realizat de către asistenta și medicul structurii.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 50 „PRICHINDEL” Oradea este situată pe str. Cazaban nr.35, în vecinătatea Sălii Sporturilor ”Antonio Alexe”.